Visit Prosotsani

Travel Guide

Language Selection:

Συρόν

Βαθμολογία
(0 ψήφοι)

Υλικά για 2 άτομα

- 300 γραμ. συρόν
- 1 κουτ. σούπας βούτυρο (αγνό αγελαδινό)
- ½ κιλό γιαούρτι
- 1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά)


Διαδικασία

Αρχικά, αραδιάζουμε τα συρόν σε ένα ταψάκι. Στη συνέχεια, ρίχνουμε στο ταψί βραστό νερό, ώσπου να τα σκεπάσει. Τα ζυμαρικά απορροφούν το νερό και διπλασιάζονται σε όγκο. Κατόπιν, τα περιχύνουμε με το βούτυρο, το οποίο προηγουμένως έχουμε λιώσει. Τέλος, σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το γιαούρτι με το σκόρδο και απλώνουμε το μείγμα πάνω από τα συρόν.

Διαβάστηκε 404 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Λάχανα με τα φασούλια Βαρένικα »

JTI

 
appjti
appjti1
appjti2
appjti3